Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Aktuellt just nu

Vill du höja din framtida pension?

3 månaders bolåneränta:
2,25%
1 år 2 år 3 år 4 år
2,25% 2,20% 1,95% 2,20%
Gäller från och med 2018-12-28

Vi bygger om falkenbergssparbank.se

Vi byter just nu teknisk plattform. Om du använder falkenbergssparbank.se ofta kanske du tycker att några sidor ser lite annorlunda ut under ombyggnaden. Det mesta ska rätta sig till inom kort men är det något du inte hittar är du mer än välkommen att höra av dig till oss på

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Fond & Fotboll

Välkommen till en kväll om sparande och fotboll tisdagen 26 mars kl. 18.00.
Representanter från Swedbank Robur, årets fondbolag 2018, ger sin syn på fondmarknaden. Därefter berättar Patrik Lundgren från Falkenbergs FF om ”FFF - resan till allsvenskan”. 

Child sitting on a football

Affärsmöjligheter Storbritannien

Välkommen på lunchmöte i Sparbankshuset, tisdag 26 mars kl 11.30-14.00 Där får du, bland annat, veta mer om de stora förändringar som Storbritannien och EU går igenom just nu och hur det påverkar handeln mellan Storbritannien och Sverige.

Business meeting.

Vi finns där du verkar och bor

Som sparbank har vi inga aktieägare. Istället avsätts en del av vinsten till allmännyttiga ändamål inom det område där våra kunder verkar och bor. På detta sätt vill vi främja utveckling inom vårt område och synliggöra vårt engagemang för utveckling och tillväxt. Detta arbete har vi valt att kalla Framtidsbanken.

Oakleaves 0579.