Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Familjejuridik – juridisk hjälp

Samboavtal, bodelning, testamente, framtidsfullmakt. Alla kan behöva juridisk hjälp ibland. Vi hjälper dig att skapa trygghet för dig och dina nära och kära.

Inga funderingar är för små eller för obetydliga för att diskuteras. Ring oss för att få veta mer eller boka tid. Du kan även lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig.

Four women smiling into the camera

Situationer när du kan behöva juridisk hjälp

Arv och dödsfall

När en närstående gått bort är det mycket att ta tag i. Mitt i sorgen ska du som närstående och dödsbodelägare ta tag i allt det praktiska med den avlidnes ekonomi.

Din framtid

Ibland tar livet en oväntad vändning och det är bra att ha gjort förberedelser för dina anhöriga innan. 

Flytta ihop och gifta sig

Det är mycket att tänka på när man blir sambo eller gifter sig. Skapa dig en trygg framtid.  Ibland händer oförutsedda händelser. Då är det bra att tidigt göra det tydligt hur man vill ha det och undvika bråk om man skulle gå skilda vägar. En bra start, helt enkelt.

Skilja sig eller separera – bodelning

Vid en skilsmässa eller seperation kan det uppstå en del frågor. Ett gemensamt liv slutar och du kan behöva hjälp av en jurist.

Köpa, sälja eller överlåta bostad eller fastighet

Att köpa bostad kan vara den största affären du kommer göra under ditt liv och då vill man inte begå kostsamma misstag. Vi kan hjälpa dig med rätt avtal vid köp, försäljning eller överlåtelse av bostad eller fastighet.

  • Gåvobrev
  • Fastighetsöverlåtelse
  • Generationsskifte

Frågor om priser?

Vi har en fast prislista för våra juridiska tjänster. Om du har frågor om pris är du välkommen att kontakta oss på 0346-550 38 eller 0346-550 20 så berättar vi mer. 

Juridik för ditt företag

En stor del av din vardag som företagare handlar på olika sätt om juridik. Från det att du startar ditt företag till den dag du kanske vill lämna över till nästa generation.