Hoppa till huvudinnehåll

Private Banking

För vem passar Private Banking?

Private Banking är till för dig som sätter stort värde på att ha en kontaktväg in till banken oavsett om dina frågor handlar om sparande, låna, betala eller försäkra. Du får tillgång till en av våra Private Bankers som, framförallt, ägnar extra tid åt dina placeringar. Våra Private Bankers har Swedsecs specialistlicens vilket borgar för ett kvalitativt kunnande inom den finansiella marknaden.

 

Som Private Banking kund får du:

  • En grundlig affärsplan för att möta dina unika behov.
  • Exklusiva placeringsprodukter och analyser som inte erbjuds övriga kunder.
  •  Tillgång till specialister inom ägarplanering, skattejuridik, företagsförmedling, pensionslösningar för företagare samt övriga juridik tjänster.
     

Priset för Private Banking är 4 000 kronor per år. Om du inte är nöjd efter första året får du pengarna tillbaka. 

Våra Private Bankingrådgivare

Magnus Andersson

Magnus Andersson portrait

Peter Andersson

Peter Andersson portrait

Våra specialister hjälper dig med just det du behöver

Genom din Private Bankingrådgivare får du till tillgång till bankens alla specialister och kompetenser. Tillsammans utgör de ett team, bemannat utifrån dina förutsättningar.

Juridik för ditt företag

En stor del av din vardag som företagare handlar på olika sätt om juridik. När det handlar om mer komplicerade beslut om stora värden och av stor betydelse för företaget bör du alltid ta hjälp av expertis.

 

Våra bankjurister hjälper dig.

Trygghet nu och i framtiden

Med tjänstepension, kapitalförsäkringar och trygghetsförsäkringar som grund hjälper vi dig att bygga trygghet som räcker länge. För dig som är företagare skräddarsyr vi försäkringslösningarna som skyddar din och din familjs framtida ekonomi.

 

Vår försäkringsspecialist hjälper dig.

Var rädd om dig och din familj

Samhällets lagar och regler ger inte alltid fullgott skydd för att ge trygghet åt dig och din familj. Vi har i många år arbetat med familjejuridiska frågor. Målet är att hjälpa dig till bästa möjliga lösningar.

 

Våra bankjurister hjälper dig.