Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Familjejuridik – genom livets alla skeenden

Vi finns här för dig

Samboavtal, bodelning, testamente, framtidsfullmakt. Alla kan behöva juridisk hjälp ibland. Vi hjälper dig att skapa trygghet för dig och dina nära och kära.

Inga funderingar är för små eller för obetydliga för att diskuteras. Ring oss för att få veta mer eller boka tid. Du kan även lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig.

Four women smiling into the camera

Händelser i livet när du kan behöva juridisk hjälp

Bli sambo eller gifta sig

Det är mycket att tänka på när man blir sambo eller gifter sig. Ibland händer det oförutsedda. Se till att få en bra start och skapa en trygg framtid tillsammans.

Planera inför framtiden

Ibland tar livet en oväntad vändning och det är bra att ha gjort förberedelser för dina anhöriga innan. 

Separera eller skilja sig

Ibland håller kärleken inte livet ut. När ett gemensamt liv tar slut, vid en separation eller skilsmässa, kan det uppstå en del frågor. Kanske kan det vara bra att ta hjälp av en jurist?

När någon går bort

När en närstående gått bort är det mycket att ta tag i. Mitt i sorgen ska du som närstående och dödsbodelägare ta tag i allt det praktiska med den avlidnas ekonomi. Vi hjälper dig.

Köpa, sälja eller överlåta bostad eller fastighet

Att köpa bostad kan vara den största affären du kommer göra under ditt liv och då vill man inte begå kostsamma misstag. Vi kan hjälpa dig med rätt avtal vid köp, försäljning eller överlåtelse av bostad eller fastighet.

  • Gåvobrev
  • Fastighetsöverlåtelse

Fullmakter

En fullmakt ger dig möjligheten att hjälpa andra här och nu eller dig själv i framtiden. Här hittar du fullmakter som:

- Fullmakt bankärenden privatperson
- Framtidsfullmakt
- Anhörigbehörighet
- Fullmakter dödsbo

Vid frågor om fullmakt ring 0346-550 00.

Frågor om priser?

Vi har en fast prislista för våra juridiska tjänster. Om du har frågor om pris är du välkommen att kontakta oss på 0346-550 38 eller 0346-550 20 så berättar vi mer. 

Juridik för ditt företag

En stor del av din vardag som företagare handlar på olika sätt om juridik. Från det att du startar ditt företag till den dag du kanske vill lämna över till nästa generation.