Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Falkenbergs Sparbanks Framtidsbank

Falkenbergs Sparbank - Framtidsbanken

Genom Falkenberg Sparbanks Framtidsbank vill vi ge stimulans för att skapa tillväxt, livskvalitet, bra utbildning och fler arbetstillfällen. Medel kan utgå till organisationer, föreningar, företag och privatpersoner för ändamål som kan bli till allmän nytta eller betydelse för samhällsutvecklingen i bankens verksamhetsområde.

En stabil bank

Falkenbergs Sparbank är en stabil, lönsam lokal bank. Genom hög aktivitet och kvalificerad rådgivning är vårt mål att ha de mest nöjda kunderna. Vi engagerar oss också i frågor som berör utvecklingen inom vårt område både som finansiär och diskussionspartner.

Vi bryr oss lite utöver det vanliga

För att fortsätta att vara en trygg finansiell partner för företag och invånare i verksamhetsområdet är det viktigt att banken har en tillfredsställande lönsamhet. De resurser vi bygger upp stannar kvar i området och gynnar våra kunder. Som sparbank har vi inga aktieägare. Istället avsätts en del av vinsten till allmännyttiga ändamål inom det område där våra kunder verkar och bor.

Vi vill på detta sätt främja utvecklingen inom vårt verksamhetsområde och synliggöra vårt engagemang för utveckling och tillväxt i Falkenbergs kommun samt norra delen av Halmstads kommun. Vi ser också detta som ett sätt att säkerställa vår långsiktiga lönsamhet.


Detta arbete har vi valt att kalla för Falkenbergs Sparbanks Framtidsbank.

 

Välkommen med er ansökan.

Stäng Skriv ut