Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Swedbank bloggar - aktier, omvärld och privatekonomi

Söker du efter inspiration och tips på bra sparande? Vill läsa blogg om aktier? Få koll saker i omvärlden som påverkar din privatekonomi? Är intresserad av marknadsutvecklingen och marknadspsykologi? Ta rygg på våra bloggare och häng med i deras funderingar och analyser!

Robert Oldstrand

Robert Oldstrand

I min blogg kommer jag att följa marknaderna i ett litet kortare perspektiv, upp till tre månader. Jag skriver korta kommentarer om marknadsutvecklingen – gärna vinklat från den tekniska analysen.

Martin Hallström

Martin Hallström

I denna blogg skriver och reflekterar jag om de olika marknaderna, sett ur ett litet kortare perspektiv. För att få en uppfattning och förståelse för de mer kortsiktiga rörelserna använder jag mig i stor utsträckning av teknisk analys och hur marknadspsykologin påverkar människors beslutsfattande.

Arturo Arques

Arturo Arques

På min blogg skriver jag om sådant som händer i samhället som kan påverka din ekonomi. Jag kommer att kommentera, initiera och debattera privatekonomiska frågor. Jag kommer också ge konkreta råd på vad jag anser leder till en sund och hållbar privatekonomi. Kommentera gärna och skriv vad du tycker!