Hoppa till huvudinnehåll

Arvskifte - dela upp arv mellan dödsbodelägare

Eklöv

Här finns information för dig som hanterar ett arvskifte för en privatperson som är kund i Falkenbergs Sparbank.

För att det ska vara tryggt och enkelt för dig och gå så snabbt som möjligt hanteras alla arvskiften av en specialistgrupp hos oss. Du skickar bara in de handlingar som beskrivs under respektive "scenario" nedan till vår adress:
Falkenbergs Sparbank
Arvskifte
Box 32
311 21  Falkenberg

Arvskifte - olika typer av checklistor

Vad händer när du skickat in handlingarna?

  1. När ärendet påbörjats får den dödsbodelägare som undertecknat fördelningsblanketten en sms-bekräftelse på att handlingarna mottagits och att ärendet kommer att hanteras inom kort.
  2. Om det finns otydligheter i det som du har skickat in eller om dina handlingar av någon anledning behöver kompletteras kommer en av våra specialister att kontakta dig.

  3. När arvet är skiftat skickar vi ett bekräftelsebrev att uppdraget är utfört till den som företräder dödsbodelägarna i samband med skiftet.

Frågor?

 
  • Om det finns otydligheter i det som du har skickat in eller om dina handlingar av någon anledning behöver kompletteras kommer en av våra specialister att kontakta dig.
  • När arvet är skiftat skickar vi ett bekräftelsebrev att uppdraget är utfört till den som företräder dödsbodelägarna i samband med skiftet.

Har du frågor om ditt ärende är du välkommen att ringa oss på telefonnummer: 0346-550 00. (Vänligen observera att vi via detta nummer inte kan svara på juridiska frågor eller ge ekonomisk rådgivning.)